Apakah kelebihan menggunakan Salutan Pelindung Skrin dan Aksesori Anti Bakteria pada Smartphones

Kelebihan menggunakan Salutan Pelindung Skrin dan Aksesori Anti-Bakteria pada Smartphones

Apabila anda membeli telefon bimbit atau telefon pintar, terdapat kemudahan tambahan atau hadiah percuma daripada penjual untuk mendapatkan pelindung skrin, pelindung skrin serta anti-calar selepas membeli jenis tertinggi untuk satu unit telefon bimbit. Telefon bimbit berharga tinggi ini tentunya akan mendapat kemudahan seperti ini untuk melindungi skrin telefon pintar agar kekal dalam keadaan baik.

Skrin telefon bimbit yang dikawal secara amnya diperbuat daripada kaca, sudah tentu ia sangat rapuh malah sangat sensitif terhadap aktiviti yang merosakkan, mencalar, malah bersentuhan dengan abu dan air dengan sangat banyak. Ini adalah salah satu fungsi umum lapisan penting pada skrin, pelindung skrin atau anti-calar pada telefon pintar anda.

RNCvnpRFJvmSSRE3i2SCYdxI0IWC34iiONLLAa evf4lGDMADHiSwjblPOL0zrktNtv1s4VXzX53Zi9RmMpuYrJx4GilHGRNxOo qZE9eyT8got4NWtwNW670BKnb4828CVxr2pGeEbPWdpTNLteeCH vQ WMh7k9HS80hehCRq2QMb 7YFGm33Elg
Poto oleh: jaoyeh.co.uk

Terdapat begitu banyak ilustrasi yang telah memberikan ulasan tentang faedah jika anda menggunakan pelindung skrin atau salutan anti-calar yang dijual oleh banyak pembekal kualiti terbaik. Malah, anda juga merasai faedah menyediakan aktiviti privasi apabila menggunakan telefon bimbit, malah anda tidak berasa tidak selesa mempunyai orang lain di sekeliling anda. Berikut ialah penjelasan tentang faedah lain jika anda menggunakan item penting ini pada telefon pintar nanti.

1. Menggunakan Pelindung Skrin Tingkatkan Keselamatan Privasi.

Fenomena pelindung skrin yang menjadi pilihan ramai pengguna sememangnya amat memeranjatkan dunia. Teknologi yang dicipta ini menawarkan faedah untuk anda yang akan membeli item ini untuk melindungi data atau orang yang ingin mengintai sebagai cara terbaik untuk melindungi privasi anda sebagai pengguna. Bukan itu sahaja, aktiviti anda yang betul-betul perlu ada secara sembunyi-sembunyi dilarang dilihat oleh orang lain, ini memang cara yang betul bagi ramai tangan yang bising yang bermula dari melihat aktiviti telefon pintar.

2. Jadikan Telefon Pintar Lebih Estetik.

Ia boleh digunakan sebagai satu lagi fungsi yang sangat disukai oleh wanita iaitu ia boleh digunakan sebagai cermin apabila skrin telefon pintar dimatikan. Cermin sebagai keperluan penting oleh wanita ini meningkatkan fungsi estetik dan pada masa yang sama menawarkan fungsi lain sebagai cermin apabila solekan atau melihat wajah kemas atau tidak. Apabila telefon bimbit dihidupkan semula, ia telah bertukar fungsi menjadi alat komunikasi dan perhubungan dengan alam maya yang menjadi keperluan penting ketika ini.

Malah ada yang ganjil pada wanita ketika berada di pusat membeli-belah atau selepas makan di kafe atau medan selera iaitu telefon pintar boleh dijadikan kaca untuk melihat sama ada gigi telah dibersihkan daripada sisa makanan, terutama potongan cili yang menyelinap antara gigi. Boleh dikesan terus bila handphone dimatikan, boleh jadi cermin segera, kalau tak nak aib tengok pasangan, rupa-rupanya gigi dah berbalodo.

3. Melindungi Mata Daripada Silau Skrin.

Kegunaan lain adalah untuk melindungi mata daripada silau skrin apabila bilik agak lewat petang. Telefon pintar skrin LCD atau LED ini pastinya mempunyai kesan yang tidak selesa, jadi pelindung skrin ini melindungi mata daripada cahaya skrin yang sangat terang. Sesetengah pengguna telefon pintar memanggilnya mesra mata supaya ketegangan mata yang serius tidak cepat letih malah mengurangkan kesan silau. Fungsi pelindung skrin ini berfungsi bersama-sama untuk mengurangkan cahaya yang keluar dari skrin supaya ia melalui lapisan yang dipasang pada skrin supaya selesa dilihat dan tidak ada ketegangan mata untuk kegunaan jangka pendek.

4. Melindungi Skrin Telefon Pintar Daripada Cap Jari.

Teknologi yang melindungi skrin telefon pintar daripada tanda tangan, yang sudah tentu digunakan untuk memegang objek yang mempunyai tanda, boleh membuat skrin kaca berat untuk pelindung skrin. Jenis tanda ini mungkin mengandungi cecair atau minyak jadi kesan jangka panjang pada skrin boleh merosakkan permukaan. Jadi fungsi lapisan pelindung ini adalah untuk menangkis cecair atau kesan minyak yang mungkin ada supaya praktikal dibersihkan dengan tisu atau kain baldu khas. Cepat dan mudah dibersihkan malah menjadikan telefon bimbit anda bersih semula dengan hanya satu sapuan.

5. Perlindungan Skrin Telefon Pintar Daripada Kotoran Melekat Secara Tidak Sengaja.

Skrin telefon bimbit sangat kerap disentuh kerana aktiviti harian untuk berkomunikasi sememangnya melalui objek ini. Sudah sinar akan berhubung terus dengan anggota badan, iaitu sepuluh jari dan kedua-dua tangan. Bukan selalu tangan anda sentiasa membersihkan, perlu melakukan aktiviti lain supaya kotoran yang anda tidak jangkakan cepat melekat walaupun setelah dibersihkan beberapa lama sebelum ia kelihatan sangat kotor.

Lapisan ini bertindak sebagai penghalau jenis kotoran yang wujud semasa anda aktif atau terdapat pencemaran khas yang menyebabkan skrin telefon pintar menjadi kusam dengan cepat, jadi pelindung skrin ini menjadi keseluruhan lapisan kaca sambil mengekalkan kestabilannya yang kukuh untuk tempoh tertentu dengan teknologi yang dilampirkan pada pelindung.

6. Lindungi Skrin Telefon Anda Daripada Bakteria Berbahaya.

Tangan mengandungi kuman selepas aktiviti itu benar. Lapisan pelindung skrin ini dilengkapi dengan teknologi untuk menghalang pertumbuhan malah membunuh kuman dan juga kulat yang merosakkan skrin terutamanya elektronik dan gajet. Malah ada jenama tertentu yang menawarkan jaminan bahawa mereka boleh membunuh sehingga 99% kuman biasa dengan formula khas pada permukaan pelindung.

Terutama bagi anda yang bekerja dengan bidang kesihatan dan am yang mengandungi banyak kuman, anda harus memilih pelindung skrin anti-bakteria ini sebagai penyelesaian terbaik untuk melindungi tubuh anda daripada kuman dan kulat yang membahayakan kehidupan seharian anda.

7. Melindungi skrin daripada retak, pecah dan calar.

Untuk jenama telefon pintar yang sangat mahal, ia telah menyediakan lapisan pada skrin sebagai perlindungan utama daripada retak, pecah dan juga ukiran objek tajam. Seperti iPhone dan Samsung, siri termahal ini dilengkapi dengan teknologi kaca berkuasa, jenis kaca Golilla dan diberikan satu lagi lapisan untuk memberikan perlindungan menyeluruh daripada aktiviti luar yang boleh anda harapkan. Pada masa yang sama melindungi aset telefon bimbit yang anda telah bekerja keras untuk membeli boleh melindungi sepenuhnya dan menjadikannya selesa untuk digunakan secara normal untuk masa yang lama

TIPS: dengan kemajuan teknologi, satu ciptaan yang sangat berguna dibentuk untuk memberi kemudahan penggunaan telefon pintar dalam aktiviti harian. melalui atau dengan ini, banyak manfaat yang boleh diperolehi pastinya akan menjadi perhatian sepenuhnya kepada anda agar skrin sentuh pada telefon pintar yang sangat sensitif ini perlu dilindungi malah ditambah agar kerugian yang ditanggung pada masa hadapan dapat diminimumkan.

Pelindung skrin yang turut dilengkapi dengan anti calar dan anti bakteria ini mampu memberikan ketenangan apabila anda tidak menyedari kemungkinan berlaku kerosakan, bukan itu sahaja, manfaat kesihatan yang tersimpan dalam lapisan pelindung ini juga dapat memberikan kejutan yang sempurna supaya jangkaan keseluruhan anda boleh dipercayai dari skrin. pelindung sebagai pilihan terbaik dan dapatkan lebih banyak faedah yang boleh anda tampilkan dalam telefon pintar terbaik hari ini.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *