Cawangan Line Clear Express Negeri Perlis – Alamat & No Telefon

Cawangan Line Clear Express Perlis

Dikongsi senarai cawangan Line Clear Express di daerah negeri Perlis serta alamat lokasi, nombor telefon, faks, waktu operasi dan tapak semakan nombor tracking online.

Line Clear Express merupakan salah satu syarikat penghantaran ekspres yang terkenal di Malaysia yang mempunyai banyak cawangan di seluruh negara.

Syarikat kurier itu juga menawarkan perkhidmatan penghantaran domestik ekonomi bertaraf antarabangsa ke ratusan negara yang sentiasa menjadi pilihan ramai.

Kelebihan perkhidmatan kurier syarikat ini ialah ia juga melindungi sebarang penghantaran berharga daripada segala risiko semasa pengangkutan dengan nilai sehingga RM10,000.

Mempunyai simpanan gudang yang teratur dan sistematik untuk sementara dan jangka panjang yang memudahkan penyimpanan yang selamat dan menjimatkan.

Senarai Cawangan Line Clear Express Perlis

Lineclear Perlis

Line Clear Express KANGAR (DKGR)

No. 372, Jalan Kangar-Alor Setar,
Taman Mutiara, 01000 Kangar,
Perlis.

Person in Charge
Ranjit

Service Provided
Drop Off, Self Collect

Contact Details
0107745590

Waktu Operasi / Operating Hours
8.00 AM – 5.00 PM

Track and Trace Online

Untuk menyemak status penghantaran setiap item menggunakan perkhidmatan Line Clear Express, anda boleh menyemak tracking number melalui tracker syarikat ini seperti di pautan di bawah:

Pusat Khidmat Pelanggan

Selain ke cawangan terdekat, anda boleh menghubungi Talian Khidmat Pelanggan Clear Express & Logistics Sdn Bhd melalui nombor telefon hotline atau alamat emel seperti tertera di bawah:

  • Customer Service : 016 – 501 5050
  • Fax Number : 03 – 7890 3536
  • Email : customersupport(@)lineclearexpress.com

Semoga perkongsian senarai cawangan Line Clear Express di negeri Perlis Indera Kayangan serta alamat lokasi yang lengkap, nombor telefon, faks dan waktu operasi perniagaan dapat memudahkan urusan anda.

kredit to: Bukitbesi Blog

Leave a Comment

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *