Ketahui Kawasan Membeli-belah Murah Di Singapura

Kawasan Membeli-belah Murah Di Singapura

Sangat familiar dari Indonesia, tentunya percutian yang sangat tidak dapat dilupakan ditambah dengan shopping-murah-di-Singapura menjadi titik penting bagi pelancong dari Indonesia untuk membeli barang-barang yang akan dimasukkan dalam senarai membeli-belah nanti. 

Shoppicholic tentu memahami semua tempat membeli belah yang murah ini kerana sudah tentu kualiti barangnya sangat bagus dan pastinya termasuk dalam bajet yang akan disediakan, jika musim besar dengan diskaun, ini adalah tempat membeli-belah yang murah, ini akan menjadi lawatan pertama untuk mendapatkan barangan berjenama harga yang mereka boleh dapat apabila mereka melawat ke sana. 

Ini adalah tempat yang murah untuk membeli-belah di Singapura untuk mendapatkan barangan idaman anda sebagai destinasi membeli-belah yang anda tidak akan terlepas, pilih salah satu tempat membeli-belah di Singapura ini sebagai cara terbaik untuk melengkapkan perjalanan anda yang seterusnya.

2ffiZK8vA7sHLL3Cjr CmkouVw5uiYQZw4eYY bGZ8A7iE0lsnnJ5HiNNtYS4Dh vizhxAtj4rGGElmhH uVRxFrVGVVjpZVeH0kW9N5iulD2XbfQtO5pOU7DLt liSnXAWoUV8ifDZpsfAh313hYRFNpUmwq WufP2WH2Ks Ejt4nITRFvRwZ1aqg
Poto oleh: pergidoloe.com

#1. Kompleks Membeli-belah Orchard.

Siapa yang tidak mengenali Orchard sebagai tempat penting untuk mencari semua barangan murah apabila musim harga akan dipenuhi oleh pelancong dari Indonesia yang akan memburu semua barangan yang diidamkan dengan kualiti terbaik. Terdapat begitu banyak pusat membeli-belah yang berbaris dan bersambung antara satu sama lain, anda boleh terus masuk dan segera bergerak dengan mudah. Juga disepadukan dengan MRT pastinya lebih mudah, tidak perlu lagi jauh untuk menaiki pengangkutan awam. Pastikan kawasa Orchard Road Shopping Complex sebagai destinasi utama untuk mencari semua barangan berjenama sebagai pilihan terbaik.

#2. Pusat Mustafa.

Kompleks pelancongan membeli-belah ini sudah tentu termasuk dalam tempat membeli-belah yang murah di Singapura, semua pelancong dari Indonesia menggemari tempat ini dan jenis serta kuantiti barangan yang dijual sangat lengkap. Apa yang anda cari ada di sini, bermula dari cenderahati, gajet, barang kemas, sehinggalah kepakaran masakan Singapura. Kompleks ini dibuka 24 jam setiap hari dan anda tidak perlu bingung lagi jika anda memanjakan masa membeli-belah di Singapura, inilah tempat yang sangat disyorkan oleh pelancong dari Indonesia.

#3. kawasan Jalan Bugis.

Sudah pasti Jalan Bugis merupakan tempat yang sentiasa penuh setiap hari dan setiap sudut akan menyaksikan pelbagai jenis pelancong dari Indonesia yang memburu segala jenis pakaian, fesyen, aksesori, sehinggalah cenderahati khas Singapura di sekitar tempat ini. Bukan itu sahaja, tempat membeli-belah murah di Singapura ini, tentunya mempunyai banyak rujukan dan cadangan untuk dikunjungi, malah disambungkan secara peribadi dengan MRT sebagai pengangkutan awam penting di Singapura telah menjadi penyelesaian terbaik untuk perjalanan.

#4. Plaza Bertuah.

Pelancong dari Indonesia sangat bijak menawar barangan, salah satu tempat yang turut dicadangkan sebagai tempat membeli-belah murah di Singapura sudah tentu boleh dianggap mengunjunginya sebagai destinasi membeli-belah. Pelancong dari Indonesia amat mengenali tempat ini malah tempat makan kegemaran pelancong Indonesia adalah di plaza ini. Selepas mendapat barangan yang murah dan bersedia untuk terus menjamu selera kepakaran Indonesia, pastinya ia akan menjadi gabungan harmoni untuk mengisi perjalanan harian anda membeli-belah di sana.

#5. Kawasan Pasar Pencuri Jalan Sungei.

Mungkin anda hairan tempat membeli-belah murah yang lain di Singapura ada perkataan pencuri, yang pertama pada zamannya tetapi kini telah bermetamorfosis menjadi tempat yang sah untuk menyediakan barangan terbaik, bukan dicuri. Barangan yang dijual di sini adalah personal picker yang bersama-sama menjadikan ia hampir sama dengan pasar tradisional seperti berhampiran Stesen Jatinegara, sudah tentu kualiti barangannya sangat baik dan harganya sangat berpatutan. Jika anda ingin mencari aksesori, cenderamata, dan jika bernasib baik, anda akan mendapat barangan berjenama yang berkualiti manis di pasaran ini.

#6. Simpang Bugis.

Lokasinya betul-betul di hadapan Bugis Street yang boleh melengkapkan lawatan membeli-belah murah di Singapura. Tempat ini berbentuk kompleks pusat beli-belah yang cukup selesa dan sudah pasti kemudahan membeli-belah dinikmati oleh ramai pelancong Indonesia setelah menyisir semua spot di Jalan Bugis. Semestinya harga barangan di sekitar Bugis Junction masih boleh dirunding sekiranya anda membeli dalam kuantiti yang banyak, pastikan barangan yang anda cari tidak dilebihi oleh pelancong dari Indonesia yang ingin mendapatkan barangan yang sama seperti pilihan anda.

#7. Scapes.

Sememangnya, apabila anda telah melawat Singapura, anda sangat mengenali tempat ini. Selepas berpindah ke Lucky Plaza, ia pastinya memberikan penyelesaian untuk anda mencari tempat membeli-belah murah di Singapura dengan harga yang sangat berpatutan. Jika anda bercadang untuk mencari aksesori, fesyen, dan beberapa jenis solekan yang mendapat permintaan tinggi, anda boleh datang ke *Scape sebagai destinasi membeli-belah yang wajib dimasukkan dalam itinerary perjalanan anda nanti.

#8. Chinatown.

Terkenal sebagai tempat menari guaka, kraftangan tipikal seperti aksesori, rantai kunci hingga barangan terpilih yang lain boleh didapati dalam kuantiti yang mencukupi dan sudah tentu harganya agak murah. Jika anda membeli dalam kuantiti yang banyak, sudah pasti penjual akan menawarkan diskaun yang sangat besar jadi ia sesuai untuk anda yang tercari-cari cenderahati dalam kuantiti yang mencukupi.

#9. IMM Mall.

Memang saiz pusat beli-belah itu tidaklah besar, ya saiz sederhana ini dikunjungi ramai pelancong dari Indonesia berkonsepkan membeli-belah murah. Semestinya menjadi tempat membeli-belah yang murah amat digemari kerana ia dapat menjimatkan bajet yang telah disediakan supaya anda boleh mendapatkan segala keperluan membeli-belah yang anda cari. Jelas barangan berjenama juga terdapat di pusat beli-belah ini dan tentunya harganya sangat mesra, berbeza dengan pusat beli-belah lain.

#10. Lapangan Terbang Changi.

Sebelum anda bertolak ke Indonesia, anda mesti berada di Lapangan Terbang Changi sebagai destinasi membeli-belah murah di Singapura. Sudah pasti duti percuma akan menawarkan harga yang jauh lebih murah dan jumlahnya agak banyak. Terutamanya hadiah fesyen dan masakan serta coklat adalah pilihan lain untuk diambil sebagai hadiah penting kepada keluarga dan rakan-rakan.

Sebaik sahaja anda mengetahui kedai-kedai-murah-di-Singapura ini adalah tempat penting untuk mencapai semua impian anda, pastikan anda kini bersedia dan masukkannya ke dalam jadual perjalanan anda. Jadi, sediakan masa dan segera layari tiket kapal terbang untuk mendapatkan harga murah agar perjalanan anda masih mesra dan barang murah boleh dibawa pulang. Semoga bermanfaat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *