Cawangan KPJ Specialist Hospital Negeri Pahang

KPJ Specialist Hospital Negeri Pahang

Dikongsi adalah senarai cawangan Pakar KPJ atau dikenali sebagai Hospital Pakar bagi daerah Pahang berserta alamat lokasi terdekat, nombor telefon, waktu operasi dan masa melawat pesakit.

Hospital di bawah pengurusan KPJ Healthcare Berhad itu merupakan antara hospital swasta terbesar di Malaysia dengan ratusan cawangan di seluruh negara dengan perkhidmatan yang cemerlang.

Cawangan KPJ Pahang Specialist Hospital

Hospital Pakar Pahang

KPJ Specialist Hospital Pahang

KPJ Kuantan Care & Wellness Centre (KCWC) merupakan anak syarikat KPJ Healthcare Berhad yang terletak di lokasi strategik di kawasan perumahan Alor Akar yang dikenali sebagai Hospital Pakar KPJ Kuantan.

Hospital yang beroperasi sejak 30 tahun lalu itu merupakan pusat kesihatan yang menawarkan pelbagai jenis kemudahan dengan sangat menitikberatkan kesihatan pelanggannya.

Branch Address
Lot 105703,
Jalan Tanjung Lumpur,
26060 Kuantan, Pahang.

Contact Number
+6095112605

Laman Website
https://www.kpjpahang.com

Waktu Melawat / Visiting Hours

General ward & Maternity ward
12:00pm – 2:00pm
6:00pm – 9:00pm

ICU / HDU / CCU
10:00am – 12:00pm
6:00pm – 8:00pm

Attention:
Kanak-kanak berumur 12 tahun ke bawah tidak dibenarkan. Hanya dua pelawat bagi setiap pesakit dibenarkan melawat pada satu masa.

KPJ Contact Information

Sebarang pertanyaan, kemusykilan, pendapat dan apa sahaja berkaitan temujanji dan hospital, anda boleh menghubungi KPJ melalui telefon, alamat emel atau portal rasmi seperti berikut:

Customer Service Number
+603-2681 6222

Health Tourism
medtourism(@)kpjhealth.com.my

Website Rasmi
https://kpjhealth.com.my/

Semoga perkongsian senarai cawangan KPJ Specialist di negeri Pahang Darul Makmur beserta alamat lokasi, nombor telefon dan waktu operasi dapat membantu dan memudahkan urusan anda.

kredit to: Bukitbesi Blog

Leave a Comment

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *