MKZ Sorting Centre

MKZ Sorting Centre Shopee Express (Alamat & No Telefon)

Sehingga hari ini ramai pengguna dalam talian masih mencari lokasi sebenar MKZ Sorting Centre untuk mengesan barangan yang dibeli melalui portal terbesar seperti Shopee Express, Lazada dan sebagainya.

Malah, banyak pusat sorting seperti MP3, PCH, U10 dan lain-lain kini dipenuhi dengan lambakan bungkusan dan barangan yang perlu dihantar kepada semua penerima di seluruh Malaysia.

Itulah sebabnya ramai pembeli dan penjual dari Shopee tidak dapat menjejaki status barangan mereka seperti yang ditunjukkan dalam pemberitahuan pembelian bahawa item anda kini berada di MKZ, PCH, U10 dan Pusat Isih lain.

Di Mana Lokasi MKZ Sorting Centre Shopee Express

Shopee Express

Malah, lokasi Pusat Sorting yang diberi nama MKZ ini hampir tepat di daerah Batu Berendam Melaka iaitu berhampiran dengan Lapangan Terbang Antarabangsa.

Berikut adalah alamat lokasi beserta nombor telefon khidmat pelanggan yang boleh anda hubungi sekiranya ingin bertanyakan sebarang soalan berkaitan.

Alamat:
Malacca International Airport (MKZ)
Jalan Lapangan Terbang,
75350 Batu Berendam,
Melaka, Malaysia.

Nombor Telefon Customer Service

Shopee Express
+60327779222

Pos Laju Contact Number
+603-2727-9100
+603-2273-3927

Toll-Free Number: 1300-300-300

Baca : Lokasi U10 Sorting Centre

Setiap pakej yang diterima daripada mana-mana perkhidmatan kurier seperti J&T, Shopee Express, Pos Laju dan lain-lain akan diurus dan diedarkan oleh MKZ Sorting Center.

Namun, sehingga kini saya masih belum dapat mencari maklumat yang tepat mengenai pusat pengisihan ini kecuali lokasi terdekat seperti yang dinyatakan di atas.

Lokasi di Peta Google

Manakala untuk mengenal pasti ketepatan lokasi MKZ ini, anda boleh melihat Google Map yang disediakan dan melihat koordinat GPS berserta latitud dan longitud.

Daripada hasil carian kami berdasarkan pusat pengisihan MKZ, berikut ialah peta lokasi yang menunjukkan lokasinya. Jika anda tidak berpuas hati, sila hubungi khidmat pelanggan dengan segera dan jawapan anda akan lebih tepat berdasarkan nombor penjejakan.

Diharap perkongsian mengenai lokasi sebenar MKZ Sorting Centre Shopee Express sedikit sebanyak dapat membantu anda mencari maklumat atau menjejaki status penghantaran barang.

kredit to: Bukitbesi Blog

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *