Nusajaya Hub Shopee Express – Alamat & No Telefon

Nusajaya Hub

Anda sedang mencari alamat lokasi Nusajaya Hub Shopee Express dan nombor telefon untuk dihubungi kerana bungkusan atau barang yang belum diterima dan gagal dikesan?

Memang banyak pakej dari Shopee yang masih berada di beberapa stesen atau pusat sorting seperti U10, MKZ, PCH dan termasuk Nusa Jaya, pusat pengurusan penghantaran dan logistik terbesar.

Masalah seperti ini sering dikongsi oleh ramai pengguna di media sosial yang menyatakan bungkusan mereka berada di Nusajaya tetapi tidak mengetahui tempat dan lokasi sebenar untuk mengesan kedudukan bungkusan tersebut.

Sebenarnya bukan anda seorang sahaja yang menghadapi masalah ini dan di sini kami kongsikan maklumat yang anda cari berkaitan Nusajaya Hub.

Lokasi Nusajaya Hub Shopee Express dan Contact Number

Shopee Express Contact Number

Untuk membantu anda mendapatkan maklumat lengkap tentang Nusajaya Hub Shopee Express, di sini kami menyenaraikan alamat lokasi yang tepat, nombor telefon dan waktu operasi transaksi.

Alamat Nusajaya Hub

Horizon Avenue Commercial Centre
29, Jalan Horizon Perdana 6,
Horizon Hills, 79100 Nusajaya,
Johor, Malaysia.

Waktu Operasi

Isnin – Jumaat : 9.00 am – 5.00 pm
Sabtu : 9.00 am – 1.00 pm
Ahad : CLOSED

Shopee Express Contact Number

Biasanya nombor telefon akan disertakan bersama alamat lokasi di dalam Google Map tetapi untuk Nusa Jaya tiada disertakan. Namun, anda boleh menghubungi talian Shopee Express customer service berikut untuk sebarang pertanyaan.

+603-2777-9222

Apabila melihat perjalanan parcel yang berada di Nusajaya Hub ini agak panjang dan isu ini menyebabkan ramai yang ingin tahu kenapa dan kenapa sedangkan parcel tersebut perlu diterima dalam masa yang ditetapkan.

Ini berkemungkinan disebabkan lambakan barangan berbungkus masuk dan keluar terlalu banyak sekali gus menyebabkan memerlukan lebih masa untuk mengatur penghantaran.

Kesimpulan

Untuk menyelesaikan isu pakej anda tidak dapat dikesan di lokasi Nusajaya Hub, kami mengesyorkan anda menghubungi nombor telefon pusat khidmat pelanggan Shopee Express untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Diharap perkongsian lokasi sebenar Nusajaya Hub Shopee Express dapat membantu anda mencari maklumat atau menjejaki status penghantaran barang.

kredit to: Bukitbesi Blog

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *