Perodua Service Centre Negeri Perlis – Alamat & No Telefon

Perodua Service Centre Perlis

Dikongsi maklumat lengkap cawangan Pusat Servis Perodua yang terdapat di negeri Perlis beserta alamat lokasi, nombor telefon dan waktu operasi pusat servis terdekat di kawasan anda.

Senarai Cawangan Pusat Servis Perodua Perlis

Berikut adalah senarai cawangan Pusat Servis Perodua mengikut daerah di Perlis yang boleh anda hubungi untuk membuat temujanji servis kereta atau kenderaan.

Perodua Service Centre Kangar

Laytac Auto Sdn Bhd
Persiaran Jubli Emas,
Jalan Kangar, Kangar,
Perlis.

Nombor Telefon
04-9781622

Waktu Operasi Perniagaan
Monday – Saturday : 8.30am – 5.30pm
Sunday : Closed

Cara Buat Appointment Pusat Servis

Anda boleh menghubungi Pusat Servis Perodua terdekat untuk membuat temujanji atau tempahan dalam talian melalui UFirst App bagi cawangan terpilih dan memuat turun aplikasi mengikut jenis telefon seperti berikut:

Anda dinasihatkan untuk membuat temujanji sekurang-kurangnya seminggu dari tarikh yang dipilih dan sekiranya tidak dapat membuat tempahan, anda boleh menghubungi pusat servis terdekat dengan segera.

Selain itu, anda juga boleh walk-in tanpa membuat temujanji, namun tiada jaminan slot kerana ia berdasarkan kekosongan serta lebih mementingkan pelanggan yang telah menempah.

Harga servis adalah kos penyelenggaraan kereta berdasarkan kilometer atau mileage (mileage) seperti 1000KM hingga 50,000KM dan sebagainya dan jangan lupa bawa buku waranti (Service Booklet).

Berikut adalah senarai model kereta dari Perodua yang boleh anda hantar ke pusat servis untuk penyelenggaraan atau dapatkan alat ganti dan sebagainya:

  • Ativa
  • Axia
  • Aruz
  • Alza
  • MyVi
  • Bezza

Perodua Hotline Number

Sebarang pertanyaan, kebimbangan, pendapat, kerosakan, kemalangan atau bantuan berkaitan perkhidmatan Perodua, anda boleh menghubungi Khidmat Pelanggan di talian berikut:

Pertanyaan Am & Bantuan
1800 88 6600

Untuk Sebarang Kecemasan, Kerosakan & Kemalangan
1800 88 5555

Diharap perkongsian senarai cawangan Pusat Servis Perodua bagi negeri Perlis Indera Kayangan dapat membantu dan memudahkan segala urusan anda.

kredit to: Bukitbesi Blog

Leave a Comment

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *