Senarai Cawangan Tadika Brainy Bunch Negeri Melaka

Tadika Brainy Bunch Melaka

Berkongsi maklumat mengenai senarai cawangan Tadika Sekolah Antarabangsa Brainy Bunch yang terdapat di negeri Melaka beserta alamat lokasi terdekat mengikut daerah dan nombor telefon untuk pertanyaan dan pendaftaran.

Tadika tersohor ini menekankan misi utamanya untuk melahirkan ramai generasi baharu umat Islam yang dinamik dengan menjadikan pendidikan al-Quran dan Hadis sebagai panduan hidup serta mengajar pelajar dalam bahasa Inggeris.

Sebenarnya terlalu banyak kebaikan dan kelebihan yang terdapat dalam Brainy Bunch khusus untuk kanak-kanak kecil dari umur 1.5 tahun sehingga remaja yang akan didedahkan dengan pelbagai program seperti playschool dan prasekolah.

Senarai Tadika Brainy Bunch International School Negeri Melaka

Brainy Bunch Kindergarten International School Melaka

Sebarang pertanyaan berkaitan pendaftaran, yuran 2022 dan maklumat lanjut mengenai kemasukan pelajar dan sebagainya, sila hubungi pusat khidmat pelanggan atau boleh ke cawangan terdekat seperti berikut:

Ayer Keroh

No. 54-1, Jalan Lingkaran MITC,
Komplek Perniagaan MITC Perdana,
75450 Ayer Keroh, Melaka.

Mobile Number
+6019-268 1329

The Brainy Way

Islamik

Asas Islam yang kukuh adalah penting untuk melahirkan umat Islam yang dinamik dengan Al-Quran dan Hadis sebagai pedoman hidup mereka yang sebenar.

Montessori

Kaedah Montessori merangkumi perkembangan kecerdasan pelbagai yang terdapat pada semua kanak-kanak.

Inggeris

Bahasa Inggeris sebagai bahasa pengantar dan komunikasi untuk menyediakan anak-anak kita menghadapi masa depan mereka yang mengubah dunia.

Rempah Brainy

Rempah Brainy ialah sistem pendidikan yang lengkap untuk memenuhi perkembangan anak-anak kita yang akan membantu mereka mencapai kejayaan dalam kedua-dua dunia.

Customer Services Contact Centre

Brainy Bunch Kindergarten
+6016 229 1684 (Shaff)
Dvms
+6019 268 1107 (Uncle Bad)

Brainy Bunch International School
Registrar 1
+6012 777 3849 (Uncle Nazri)

Registrar 2
+6016 282 7916 (Uncle Saleem)

Business Hours
Monday – Friday
8.00am – 5.00pm

Portal Rasmi
https://brainybunch.com

Diharapkan dengan perkongsian senarai maklumat cawangan Brainy Bunch Kindergarden International School di negeri Melaka Bandaraya Bersejarah ini dapat memudahkan urusan anda semua.

kredit to: Bukitbesi Blog

Leave a Comment

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *