U10 Sorting Centre Shopee Express – Alamat Lokasi & No Telefon

U10 Sorting Centre

Sejak perkhidmatan Shopee Express diperkenalkan ramai penjual laman popular ini menggunakannya untuk setiap penghantaran pesanan yang diterima dan Pos Laju seolah-olah dilupakan. Pembeli sering melihat pemberitahuan maklumat daripada nombor penjejakan, Pusat Isih U10.

Namun, sememangnya amat sukar untuk mencari di mana lokasi sebenar Shopee Pusat Isih U10 adalah tepat dan betul. Itu belum lagi maklumat penjejakan penghantaran lain yang mana purata nama tempatnya hampir sama.

Ini terbukti kerana ramai pengguna yang membuat pembelian dalam talian menyatakan bungkusan mereka tidak dapat dikesan dan tidak diterima kerana bungkusan masih berada di lokasi dan sebagainya yang selalu disuarakan di media sosial.

Mungkin anda salah seorang daripada mereka semasa membaca artikel ini. Adakah barangan anda sehingga kini tidak dapat dikesan atau tidak tahu cara mendapatkan maklumat tepat berkaitan kedudukan bungkusan?

Di Mana Lokasi U10 Sorting Centre Shopee Express

Shopee Express

Untuk makluman anda, lokasi sebenar Pusat Sorting U10 seperti di info tracking parcel anda, sebenarnya adalah di kawasan Shah Alam, Selangor dan ia juga berkaitan dengan nama lokasi pusat yang serupa dan hampir serupa seperti berikut:

  • Pusat Isih PEN
  • Pusat Isih JHB
  • Pusat Isih MKZ
  • Pusat Isih NS9
  • Pusat Isih PCH
  • Pusat Isih MP3

Selepas membuat carian di halaman Carian Google, kami berkongsi lokasi Pusat Isih U10 berserta alamat lengkap dan nombor telefon untuk anda hubungi bagi mendapatkan jawapan atau bertanya soalan seperti di bawah:

U10 Sorting Centre Contact Number!

Contact number of U10 sorting center of Shopee Express: +603-2777-9222

No 11, Jalan 22/6 Gravitas Industrial Park, Seksyen 22, 40300 Shah Alam, Selangor, Malaysia

Operating Hours of Shopee Express U10 Sorting Center

Monday to Friday: 9 AM to 5:30 PM

Saturday: 9 AM to 1 PM

Sunday: Closed

Namun begitu, kesahihan maklumat dan alamat di atas tidak dipastikan betul atau sah sehingga nanti ada pengguna atau pembaca yang berpengalaman dan mengetahui lokasi tersebut.

Tetapi, jika kita lihat maklumat mengenai syarikat URStore Sdn Bhd, ia menunjukkan ia berkaitan dengan sebuah gudang besar iaitu Gudang dan Logistik.

Jadi, tidak mustahil Shopee Express menggunakan perkhidmatan penghantaran barangan dan parcel daripada syarikat ini untuk dihantar kepada semua pelanggan yang membuat pembelian.

Sekiranya anda inginkan kepastian atau sebarang keraguan mengenai lokasi Pusat Isih Shopee Express U10 ini, sila hubungi nombor telefon yang diberikan.

Nombor Perhubungan Shopee Express

Berikut adalah nombor telefon pusat khidmat pelanggan Shopee Express yang boleh anda hubungi untuk bertanyakan status lokasi bungkusan atau barangan yang perlu diterima.

+603 – 2777 9222

Waktu Operasi

Monday to Friday
9.00 AM to 5.30 PM

Saturday
9.00 AM to 1.00 PM

Sunday : CLOSED

Diharap perkongsian mengenai lokasi sebenar Pusat Isih U10 Shopee Express dapat membantu anda mencari maklumat atau menjejaki status penghantaran barangan anda.

kredit to: Bukitbesi Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.